Banner
Over ons Print

Jan Bos Accountancy is opgericht in 2006. Ons kantoor richt zich vanaf het begin vooral op het midden- en kleinbedrijf, gezondheidszorg en fondsenwervende instellingen. Wij werken nauw samen met adviseurs op het gebied van fiscaliteit, juridisch advies en regelgeving in de gezondheidszorg. Met ons kundig personeel, onze expertises en korte communicatielijnen leveren wij een duidelijke meerwaarde voor met name kleinere en middelgrote bedrijven en instellingen.


Ons motto: kwaliteit zit ‘m in de mensen en niet in de naam.

 

Profielen

De drijvende krachten achter Jan Bos Accountancy zijn Marcel Koelewijn AA / CB en Jan Bos AA.

 

 

Jan Bos.jpg

 

 

Jan Bos AA (1966) heeft meer dan twintig jaar ervaring in het accountantsvak. Hij heeft veel ervaring met complexe opdrachten die vragen om verschillende expertises. In de MKB-praktijk is hij helemaal thuis. Maar hij is even vertrouwd met de mores en specifieke regels voor verslaggeving in gezondheidszorg en fondsenwervende instellingen. Jan staat voor een no-nonsense benadering, waarbij het vooral gaat om de inhoud.

 

Marcel Koelewijn AA CB (1982) is sinds 2003 actief in het vak. Marcel heeft een grote belangstelling voor fiscaliteit en heeft in 2011 de opleiding tot CB-belastingadviseur afgerond. Zijn expertise richt zich vooral op de MKB-praktijk.