De financiële voordelen van een auto importeren

De financiële voordelen van een auto importeren

jun 5, 2020 Bespaartips by admin

Een auto importeren lijkt voor veel mensen een hele opgave, maar tegenwoordig zijn er zoveel bedrijven en is er zoveel informatie beschikbaar dat het goed te doen is, ik durf zelfs te zeggen: ‘’appeltje eitje’’. Zo heb je bijvoorbeeld automotiveimport.nl. Hier vind je alles rondom het importeren van een nieuwe of gebruikte bolide. In dit artikel lees je er alles over. 

Waarom zou je een auto importeren? 

Het antwoord op deze vraag is simpel. Het kan je scheelt simpelweg gewoon ontzettend veel geld schelen. Door de BPM regeling schrijven auto’s in het buitenland veel sneller af dan in ons kikkerlandje. Dit zorgt ervoor dat veel auto’s in het buitenland veel goedkoper zijn dan in Nederland.

Tip #1 

Schakel professionele hulp in. Het kan best lastig zijn om helemaal zelf je auto te importeren. Bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn, zijn dat natuurlijk niet voor niks. Het kost deze bedrijven een stuk minder moeite dan dat het jou zou kosten. Je kunt beter die paar tientjes extra uitgeven aangezien je hoogstwaarschijnlijk al uitgespaard hebt. 

Tip #2

Ga op zoek naar de perfecte auto. Neem niet te snel een beslissing er zijn namelijk genoeg mogelijkheden. De occasionmarkt in Duitsland is namelijk ontzettend groot, jouw droomwagen zit er bijna 100% zeker bij. Je hoeft ‘m alleen maar te vinden. 

Tip #3

Laat je auto nooit importeren door een dealer. Dan is het al het voordeel dat je haalt uit het importeren voor de portemonnee van de dealer, en dat is natuurlijk precies wat je wilt voorkomen! 

Wil je meer inforrmatie over het veilig importeren van een auto? Neem dan even een kijkje op: www.automotiveimport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *