Ben jij klaar voor een professioneel webdesign?

professioneel webdesign

Ben jij klaar voor een professioneel webdesign?

mei 1, 2020 Ondernemen by admin

Een nieuwe website is leuk. Het vertelt wat over je bedrijf en geeft informatie over wat je doet. Het doel van een website is echter niet dat deze er leuk uitziet. Wanneer jij een website laat maken, wil jij het liefst dat de telefoontjes binnenstromen van potentiële klanten. Wanneer je een website laat maken dat er uitziet alsof het uit de negentiende eeuw komt, dan zal dit weinig telefoontjes opleveren. Klanten worden overtuigd door een professioneel webdesign.

Zelf aanpassingen doen

We laten een website ontwerpen en maken omdat we dit zelf niet kunnen. Logisch, wat je niet kan (of wil) dat besteed je uit. Toch zou het best leuk zijn als jij zelf aanpassingen kunt doen aan je website. Als je een keer een actie aanbiedt en deze snel op je website wilt plaatsen, dan word je er niet blij van als je moet wachten tot het weekend voorbij is en je webmaster weer bereikbaar is. Gelukkig heeft BS Connect daarover nagedacht. Kies je voor een website van BS Connect, dan krijg je er een gebruiksvriendelijk CRM systeem bij, die jou in staat stelt om zelf aanpassingen te doen op je website! Verstand van HTML of Javascript? Niet nodig! Het is appeltje eitje.

Uniek en op maat gemaakt

Naast een uniek en op maat gemaakte website, is het ook fijn als je gebruik kunt maken van praktische functionaliteiten. Ook dat kan bij BS Connect. Heb jij een restaurant? Dan kan je gebruikmaken van een menukaart module, welke jouw menukaart op een mooie wijze presenteert. Daarnaast is het mogelijk om een reserveringsmodule te gebruiken, waarbij klanten online een reservering kunnen maken in jouw restaurant. Is de website die jij gebruikt voor een zwemschool? Dan kan je gebruikmaken van de internet zwemscore module. Een fijne module waarin resultaten kunnen worden bijgehouden en waar op een leuke manier de vooruitgang van het kind wordt getoond. Ben jij een makelaar? Dan kan je gebruikmaken van een website met Realworks koppeling en voor uitvaartverzorgers is er de mogelijkheid om een online condoleanceregister op de website te plaatsen.

Ben jij overtuigd? Kijk dan snel of BS Connect jou kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *