Shortlease voor het rijden van een mooie auto

Shortlease voor het rijden van een mooie auto

sep 11, 2019 Bespaartips by admin

Het hebben van een mooie auto is iets dat veel mensen graag willen. Echter kost het veel geld om een auto in een keer te betalen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een auto te leasen. Mocht jij een auto willen leasen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. In dit artikel zullen we shortlease behandelen, echter gaan we het ook over financial lease hebben en zal operational lease ook aan bod komen.

Mocht jij niet goed weten wat shortlease precies is, dan is het goed dat je deze alinea leest. In deze alinea gaan we duidelijk omschrijven wat shortlease precies inhoudt. Shortlease is een variant van leasen waarbij je de auto voor een kortere periode least. Hierbij kan je denken aan een periode van een jaar, twee jaar maar ook aan een aantal maanden. Dit is ideaal voor als jij op het moment geen auto hebt en er wel een nodig hebt. Shortlease is dus eigenlijk de beste oplossing voor op de korte termijn. Ben jij op zoek naar een aanbieder van shortlease zzp? Dan heb je ontzettend veel keuze. Op het internet zijn meerdere leasemaatschappijen te vinden die dit aanbieden. Kortom, heb jij snel een auto nodig voor op de korte termijn en wil jij graag een nieuwe auto rijden? Dan is een shortlease bedrijfswagen zeker een goede oplossing

Shortlease en nog veel meer

De meeste leasemaatschappijen bieden dus shortlease aan. Echter is dit niet de enige variant van leasen die zij aanbieden. Zo zou je er ook voor kunnen kiezen om een auto operational te leasen. Dit houdt in dat je een gloednieuwe auto voor een aantal jaar least. Mocht je dit doen, dan is de auto net als bij shortlease uiteindelijk niet van jou. Kortom, operational lease is hetzelfde alleen dan voor de lange termijn. Het fijne aan deze twee varianten van leasen is dat je volledig ontzorgt wordt. Zo regelt de leasemaatschappij de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Het enige dat jij hoeft te doen is maandelijks de factuur betalen. Kies je voor operational lease? Dan is dit maandelijks een stuk goedkoper dan de bovenstaande variant van leasen. Dit omdat je de auto langere tijd zult gaan gebruiken.

Wil jij een auto leasen, maar is het voor jou belangrijk dat de auto uiteindelijk van jou wordt? Dan kan je het beste voor financial lease kiezen. Wanneer je kiest voor financial lease, dan betaal je de auto als het ware in een aantal jaar af. Je zult dan echter wel zelf de verzekering en het onderhoud moeten regelen. Dit omdat jij op papier ook de eigenaar van de auto bent. Komt het contract tot zijn eind en heb jij iedere maand netjes betaald? Dan ben jij de eigenaar van de auto! Kortom, iedere variant van leasen heeft zo zijn voordelen. Het is aan jou om te bepalen welke variant van leasen voor jou het handigste is. Bedenk dit van te voren goed en maak uiteindelijk de juiste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *